Information om Acana og Orijen: korn- og kartoffelfrit hunde- og kattemad

Hermed en kort skrivelse om hvad Acana og Orijen står for.

Acana og Orijen produceres af friske bæredygtige råvarer fra canadiske gårde. Producenten, Champion Petfood, kender alle sine leverandører, besøger dem flere gange om året, og stoler på dem. Alle anvendte råvarer er godkendt til menneskebrug.

Champions Petfoods udgangspunkt er at producere biologisk korrekt mad til hunde og katte. Det vil sige mad produceres efter hundes og kattes naturlige behov som kødædere og rovdyr.

Der bruges frisk kød efter Whole Prey princippet (kød, organer, brusk og ben) fra hele byttedyret. Whole Prey princippet medfører blandt andet, at det eneste tilsætningsstof, du finder i fodeet, er zink.

Både Acana og Orijen produceres i Champion Petfoods egne køkkener. Produktionen foretages på egne maskiner, af eget personale og ikke mindst med egne ingredienser. Alle urter, grøntsager og frugter kommer friske og hele, ikke i pulverform.

Modsat meget konventionelt foder, indeholder Acana og Orijen ikke tilsat vand. I stedet bruges der friske ingredienser med et naturligt vandindhold.

Naturlige og friske råvarer giver dyrets krop oprimal mulighed for at optage de vigtige næringsstoffer som taurin, I-carnitin, methinoin, leucin, glucosamin og chondroitin. Ingen syntetiske og kunstige tilsætningsstoffer.

Korrekt pH værdi i mave/tarm bidrager til optimal mave/tram funktion og dermed styrket immunforsvar.

Lavt kulhydratindhld giver lavt glykæmisk index og dermed stabilt blodsukker, så sukkersyge og fedme forebygges. Derudover medfører det minimal grobund for bakterier på tandsættet.

Byens Dyrefoder - Mail: kontakt@byensdyrefoder.dk
Webshop fra e-hjemmeside.dk